Munkáinkból


Imperium Galactica: Stargazer


Rózsavölgyi Csokoládé


Marumoto Webshop

PlayDome magazin


www.playdome.huMagunkról

Az i-Dome története 1998 júliusáig nyúlik vissza, amikor is kreatív fiatalokból álló csapatunkkal elkezdtük első munkánkat, a mai napig saját fejlesztésünkben bővülő PC Dome online játékmagazint. A lap dinamikus fejlődését látva többen felkerestek minket honlapkészítési kéréseikkel, ezért 2000 júliusában elérkezettnek láttuk az időt, hogy az üzleti igényeknek megfelelően szervezettebb és hatékonyabb formában folytassuk a webfejlesztést. Az így megalakuló cég a PC Dome Bt. nevet kapta.
A magazin nevét 2012 augusztusában az évek során jelentősen kibővült tartalomhoz igazítva PlayDome-ra módosítottuk, azóta a www.playdome.hu címen érhető el az oldal.

A folyamatos fejlődés és a megbízások, valamint az elégedett partnerek növekvő száma eredményeként különválasztottuk a webhostinggal foglalkozó részleget, mely 2003 szeptemberétől a Dome InfoMedia Kft-hez tartozik. Az új cégben emellett online kereskedelembe kezdtünk: magazinunk keretén belül online áruházat üzemeltettünk 2012-ig, amelyben elsődlegesen játékszoftvereket árusítottunk.

Az elvégzett munkáknak köszönhetően jelentős tapasztalattal rendelkezünk az internetes technológiák területén. Ügyfeleinknek testre szabott, az igényeket maximálisan kielégítő megoldásokat szállítunk. Az általunk készített és karbantartott oldalak folyamatosan növekvő látogatószáma is alátámasztja munkánk eredményességét és sikerességét.